Principes & praktijk

Kindergeneeskunde: principes en praktijk is een compleet, multimediaal kennisplatform dat je klaar stoomt voor de klinische praktijk. Bestel het boek en registreer je met de code die je daarin aantreft of bekijk de video.

De inhoud bestaat uit drie delen:

principes: competenties

praktijk: meer dan 90 veelvoorkomende klachten en aandoeningen

vignetten: hulpmiddelen die je in je dagelijkse werk kunt gebruiken.

Bij ieder hoofdstuk vind je infographics, animaties, kennistoetsen en video’s. We voegen continu nieuwe informatie toe en houden je hier regelmatig over op de hoogte via de mail en Facebook. Like ons dus en mis niks!

Multimedia

Bij iedere klacht of aandoening vind je infographics, animaties, kennistoetsen en video’s. We voegen continu nieuwe informatie toe en houden je hier regelmatig over op de hoogte via de mail en Facebook. Like ons en mis niks!

 Alle informatie is alleen volledig toegankelijk als je bent ingelogd.

 

Introductievideo

Wat doet Kindergeneeskunde: principes & praktijk voor jou?

Er zijn al stapels leerboeken over de kindergeneeskunde geschreven. Vaak met uitgebreide theoretische achtergronden, geschreven door een groot aantal auteurs die stokpaarden, superspecialismen en persoonlijke interesses niet schuwen en waarin geen onderscheid is gemaakt tussen vaak en minder vaak voorkomende problemen. Bij Kindergeneeskunde: principes en praktijk maken we dat onderscheid wél.

Door lijsten op poli’s bij te houden kwam een lijst met 90 klachtenen aandoeningen tot stand die door een klein team van enthousiaste, bevlogen kinderartsen volgens een vaste opzet worden besproken. We hebben daarbij veelvuldig gebruik gemaakt van verhelderende foto’s, tekeningen en infographics, informatieve video’s, uitdagende kennisvragen en tips. Leer belangrijke principes uit het boek, bekijk de beelden om ze nog beter te snappen en bekijk en beluister informatieve videofragmenten met pathologie of instructiesom ze nog beter te snappen. Zo stoomt Kindergeneeskunde: principes en praktijk je klaar voor de klinische praktijk. 

Wat doet Kindergeneeskunde: principes & praktijk voor jou?